Persondata politik

1) Denne persondata politik oplyser hvorfor, hvordan samt hvilke persondata som vi indsamler. Yderligere redegør denne persondata politik for hvike systemer vi anvender og dermed hvilke samrabejdspartnere som vi indirekte deler persondata med. Ved at besøge DanskeRabatkoder.dk, DanskeRabatkoders Fabebook side og ved at trykke på DanskeRabatkoder.dk udgående links godkender den besøgende denne persondata politik. Den besøgende bør derfor afstå fra at benytte sig at DanskeRabatkoder.dk og DanskeRabatkoders tjenester, såfremt den besøgende ikke kan acceptere denne persondate politik.

2) Når en besøger navigerer ind på DanskeRabatkoder.dk registreres besøget og der placeres en cookie i den besøgendes browser. Bl.a. registreres besøgets længde, hvorvidt den besøgende klikker sig videre til en eller flere at de markedsførte webshops, hvorvidt der er tale om et førstegangs besøg, information om den besøgendes computer (IP adresse, operativ system, browser, skærmstørrelse mv.). Samtlige registreringer sker for at kunne give de besøgende en god oplevelse. Yderligere logges besøg for at opdage fejl samt for at kunne forhindre misbrug af DanskeRabatkoder.dk service. Logning sker vha. tjeneste fra Opentracker VOF. DanskeRabatkoder.dk har indgået en DPA aftale med Opentracker vedrørende processning af besøgsdata.

Yderligere registreres alle besøg på DanskeRabatkoder.dk i en såkaldt logfil. Der tages backup af denne logfil af DanskeRabatkoder.dk webhost Surftown. DanskeRabatkoder.dk har indgået en DPA aftale med Surftown A/S vedrørende behandling af al data.

Vejledning til at blokere for cookies og til at slette cookies findes her: http://minecookies.org/cookiehandtering/ og her: http://www.aboutcookies.org.

3) Du kan aktid kontakte os for at få oplyst, hvilke persondata vi måtte have registreret på din e-mailadresse eller din ip-adresse. Henvendelse bedes ske til:

aagaard group ab
ORG: 556697-2013
Risabo Fällan
S-571 95 Nässjö
hello@DanskeRabatkoder.dk
+45 3699 2668

Vi kan også hjælpe med at korrigere eventuelle fejl i dine persondata samt med slette samtlige data som kan sammenkobles med dig og din tidligere anvending af DanskeRabatkoder.dk og DanskeRabatkoders tjenester.

Hvis du ønsker at klage over DanskeRabatkoder.dk behandling af dine persondata kan du rette henvendelse til: Datatilsynet, Borgergade 28, 5 sal, 1300 København. Datatilsynet kan også kontaktes på telefon 33 19 32 00 eller på e-mail adressen: dt@datatilsynet.dk.

Juridisk ansvarlig for DanskeRabatkoder.dk (herunder indsamlet og behandling af persondata) er Aagaard consulting LTD, UIC:2042 59 397, 1000 Sofia City, Service district 37 William Gladstone Street.