Hvordan fungerer en rabatkode og er det gratis?

Mange webshops udsteder elektroniske rabatkuponer som giver rabat ved køb. Det er disse rabatkuponer som du kan finde på DanskeRabatkoder.dk og som du gratis kan benytte for at få rabat i den webshop som har udstedt rabatkoden. Du behøver altså ikke være medlem af DanskeRabatkoder.dk for at bruge rabatkoderne.

De elektroniske rabatkuponer består af en kombination af tal og cifre og skal indtastes i webshoppernes kasse inden betaling, fro at give rabat. Somme tider giver en rabatkode 100 kr. i rabat og andre gange giver rabatkoden 5% rabat på købet eller fri fragt. Det er dog ikke alle webshops som kalder den rabatgivende kode for en rabatkode. De bliver bl.a. også omtalt som værdikoder, tilbudskoder, rabatkuponer og voucher codes. Sidstnævnte betegnelse anvendes fortrinsvis af udenlandske webshops.

Ofte er der forudsætninger som skal opfyldes for at en rabatkode skal fungere. Det kan f.eks. være at du skal handle for over 499 kr for at den indtastede rabatkode skal udløse en rabat på 100 kr. Andre gange giver rabatkoden 30% rabat på den billigste vare ved køb af minimum 3 varer. Ofte kan rabatkoder ikke kombineres med i forvejen nedsatte varer. Som det fremgår af ovenstående eksempler er det vigtigt at læse rabatkodernes forudsætninger nøje. Tænk også på, at en beløbsbetinget rabatkode kan blive modregnet hvis du returnere en del af din bestilling.

På DanskeRabatkoder kan du få rabatkoden til en specifik webshop oplyst ved at trykke på knappen med teksten “Vis rabatkode og webshop”. Herefter kommer den rabatkode, som du skal kopiere til webshoppens rabatkodefelt til syne.

Nogle rabatkoder gælder i lang tid og andre gælder kun en dag. Hvis du vil have information om nye rabatkoder så kan du følge DanskeRabatkoder på Facebook. Snart bliver det muligt at tilmelde sig til nyhedsbrevet fra DanskeRabatkoder.

Kontakt os hvis der er en rabatkode som du ikke kan finde, så skal vi se om vi kan hjælpe dig. Kontakt og også gerne hvis du har problemer med at få en af vores rabatkoder til at fungere.

Ps. Du er altid velkommen til at kontakte os på hello@danskerabatkoder.dk hvis du har spørgsmål, ideer til forbedringer eller vil samarbejde.

Vi håber at du finder nogle gode rabatkoder som du kan bruge – teamet bag DanskeRabatkoder.dk