mofibo rabatkode

Mofibo

www.mofibo.dk

Med Mofibo kan du lytte til over 100.000 populære lydbøger.

Om Mofibo »

Forkort rejsetiden ned gennem Europa med en god lydbog!
Der er stort set intet, der slår følelsen af at fordybe sig i en god bog, og hos Mofibo sørger de for at du altid kan gøre det, og det hvadenten du sidder i en flyver på vej til et møde, i en feriebil eller derhjemme i sofaen. Mofibo er din vej til ubegrænsede læse- og lytteoplevelser. Mofibo har lydbøger til både voksne, teenagers og mindre børn.

Mofibo tilbud giver dig 30 dage gratis prøveabonnement
Der udkommer hele tiden mange gode bøger og dermed bliver Mofibos udvalg af klassikere, fagbøger, børnebøger m.v. hele tiden større og større. Men hvis du er i tvivl om Mofibo er noget for dig, så kan du ofte prøve Mofibo gratis i 30 dage, 45 dage eller i hele 2 måneder. Her på DanskeRabatkoder.dk skal du bare trykke på knappen som svarer til det Mofibo tilbud som du vil aktivere og så er du snart i gang.

Brug en Mofibo rabatkode – sådan kommer du gratis i gang
Mofibo vil gerne give deres kunder den allerbedste idé om, hvad de har at byde på, og derfor er det muligt at få en smagsprøve på dette. Du skal blot gå ind i App Store eller Google Play Store og downloade deres app og derefter registrere dig på deres website for at komme i gang med en gratis prøveperiode. Ved valg at et Mofibo prøveabonnement skal du være opmærksom på at Mobifo har forskellelige abonnementer som giver dig mulighed for at lytte i helt op til 100 timers per måned. Generelt er et abonnement med flere timer dyrere end f.eks. et Mofibo abonnement med studierabat. Du kan dog altid opsige dit Mofibo abonnement når du vil og derfor vil det, for de fleste give god mening at teste det abonnement som hedder Mofibo Premium.

Mofibo på engelsk
Mofibo har bøger både på engelsk og dansk, og du kan fordybe dig i alt lige fra børnebøger til krimier, romantik, fantasy eller måske en spændende biografi – uanset hvilken genre du foretrækker, så finder du det i Mofibos store bibliotek.

Prøv Mofibo Flex GRATIS i 14 dage + spar 50% i 2 mdr!
Opsig når du vil, gælder for nye kunder.
STUDIERABAT - Test Mofibo GRATIS i hele 30 dage
- Få herefter 50% rabat resten af livet!
SØG WEBSHOP