Bemz rabatkode

Bemz

www.bemz.com

Webshop med erstatnings betræk til dine IKEA sofaer.

Om Bemz »

Bemz er din leverandør af IKEA sofaovertræk
Uanset om din IKEA sofa hedder Norsborg, Kivik, Ektorp eller Söderhamn, kan Bemz levere nyt overtræk til den. Udvalget er omfattende; du kan vælge imellem over 100 forskellige overtræk til IKEA sofaer i et væld af farver, materialer og mønstre. Alle Bemz’ erstatningsovertræk leveres desuden med en 3-års kvalitetsgaranti.

Bemz.com er nok bedst kendt for deres overtræk til IKEA møbler. Men faktisk kan du også købe nye overtræk til mange andre af IKEA’s møbler, som for eksempel stole, puffer, sengekapper og hovedgærder. Som en generel regel kan Bemz levere nyt overtræk til alle IKEA møbler, hvor betrækket kan tages af.

IKEA sofaovertræk pris
Prisen for et nyt overtræk til en IKEA sofa starter hos Bemz fra 960 DKK. Et nyt overtræk til en 2-personers IKEA Ektorp sofa starter fra 1850 DKK, og dette inkluderer også gratis levering af det nye overtræk.

Hent en Bemz coupon code
Er du på udkig efter rabatter, kan du finde en Bemz coupon code her på på danskerabatkoder.dk. Denne coupon code, som er gyldig på alle varer til normalpris, giver dig 10% – 20% rabat på hele sortimentet. Rabatkoden skal indtastes i “coupon code”-feltet på bemz.com før betalingen afsluttes.

Bemz.com fragtpriser og leveringstider
Efter du har afgivet din ordre, vil der gå 4-5 uger før din bestilling er produceret og afsendt. Denne ventetid skyldes, at Bemz ikke har et færdigt lager af møbelstoffer til alle IKEA sofaer. I stedet sendes din ordre til et syværksted i Europa, hvor dit valgte stof bliver syet til dine møbler. Fragtprisen er altid 10€ uanset pakkevægt, og Bemz.com tilbyder gratis levering på alle ordrer over 1500 DKK.

FLASH - Få 15% rabatkode til ALLE varer i shoppen
Koden tilføjer du i checkout. Tilbud undtaget.
FLASH - Få 15% rabatkode til SOFABETRÆK 💪
Koden tilføjer du i checkout. Outlet undtaget.
TILBUD - Spar op til 70% på masser af BETRÆK
Sofaer, puder, stole, hynder m.m.
Få op til 20% rabat på betræk til udvalgte modeller!
+ GRATIS fragt ved køb over 1500 kr.
Få GRATIS stofprøver leveret til døren (maks 5 stk.)
Få GRATIS fragt på ALT ved samlet køb over 1.500 kr
SØG WEBSHOP