Sunweb rqbatkode

Sunweb

www.https://www.sunweb.dk

Rejsebureauet Sunweb sælger solrejser, skiferier, krystogter og kør-selv-ferier.

Om Sunweb »

Sunweb Rejser
Er tiden inde til at planlægge rejsen mod sydens sol eller de sneklædte pister, er www.sunweb.dk et fremragende udgangspunkt. Sunweb Rejser er en online rejsearrangør med over 40 internationale destinationer. Under kampagneperioder kan du finde oplysninger på Rabatkongen om, hvordan du kan spare op til 3.500 kr. ekstra per person ved brug af en Sunweb rabatkode.

Med Sunweb kan du flyve direkte fra Billund eller Kastrup til destinationer som Tyrkiet, Grækenland, Bulgarien, Frankrig, Østrig, Italien og Kroatien. Du vælger selv destinationen og varigheden af din ferie.

Direkte fra forsiden på www.sunweb.dk kan du booke din næste ferie. Alt du behøver gøre er at vælge mellem Sol, Ski eller Kør-selv, hvorefter du vælger destination, afrejsedato og rejsens længde. Efter dine valg er truffet, præsenteres du for det udvalg af rejser, som Sunweb tilbyder. Er du usikker på, hvor turen skal gå hen, kan du istedet vælge mellem kategorierne Solrejser, Skirejser, Kør-selv rejser, Afbudsrejser eller Grupperejser for at se alle muligheder indenfor den valgte kategori.

Sunweb Skiferie
Skal ferien gå til skiløjperne med familien, kan I tage af sted med Sunweb Ski. Rejs som en gruppe og bo tæt på løjperne i Flachau i Østrig, La Tzoumaz i Schweiz, Avoriaz i Frankrig eller Campitello i Italien. Der er masser af muligheder – det handler blot om at finde familiens favoritsted eller udforske noget nyt. Du kan også søge blandt Sunwebs billigste skiferier eller All Inclusive tilbud.

Vælger du en ny destination, som du ikke er bekendt med, kan du hurtigt blive klogere på www.sunweb.dk. Her finder du flotte billeder af det valgte hotel, området samt aktiviteterne der er tilgængelige. Desuden er beskrivelserne af stedet detaljerede, og du kan læse anmeldelser fra tidligere gæster under fanen “Anmeldelser”.

Det bedste ved www.sunweb.dk er, at du kontinuerligt bliver opfordret til at finjustere din søgning, så du er sikker på at få de mest præcise resultater frem. Websiden er meget brugervenlig med let navigation og informativt indhold. Priserne er gennemsigtige og klart angivet overalt, og de er altid konkurrencedygtige. Der er ugentligt nye, attraktive tilbud på spændende rejser.

Når du rejser med Sunweb, rejser du trygt. Sunweb Rejser er medlem af Rejsegarantifonden, hvilket er en fordel for dig som rejsende. På den måde kan du og dine medrejsende altid føle jer sikre på, at I bliver taget godt hånd om. Uanset om det er en ferie kun for voksne eller for hele familien.

Find SOLREJSER i VINTER til maks 5.000 kr ❤️
- Book hotel eller lejlighed t.o.m. 31. marts.
Få op til 2.000 kr rabat på last minute SOLREJSER
- Spanien, Tyrkiet, Grækenland, Egypten m.m.
Spar op til 32% på masser af ALL INCLUSIVE rejser!
FLASH - Spar op til 3.100 kr per pers. i OKTOBER
FLASH - Spar op til 3.500 kr per pers. i NOVEMBER
FLASH - Spar op til 3.300 kr per pers. i DECEMBER
Spar 38% på Hotel SELECTUM med Ultra all inclusive!
- Et voksenhotel 16+ på Tyrkiets sydkyst.
Se aktuelle KAMPAGNETILBUD og skarpe deals💥
- Grækenland, Tyrkiet, Mallorca m.fl.
Book FAMILIEVÆRELSE og få rabat på hotel & mad!
- Et barn får GRATIS ophold og måltider.
Få op til 18% rabat på last minute SKIREJSER
- Book skiferie inkl. liftkort og prisgaranti!
UDSALG - Få op til 30% rabat på KRYSTOGTER
- Sejl fra havne i næsten hele verden!
Få op til 3.500 kr rabat per pers. på SOLFERIER
- Book tidligt og opdag alle fordelene!
SNOW DEALS - Spar op til 5.000 kr på SKIFERIER
- Last minute, early booking og tilbudsrejser!
SØG WEBSHOP