PrimoTours rabatkode

PrimoTours

www.primotours.dk

PrimoTours tilbyder billige charterrejser fra Billund Lufthavn til Kreta, Rhodos m.f.

Om PrimoTours »

Om PrimoTours
Det kan være svært at navigere rundt blandt de mange rejsebureauer i Danmark, der tilbyder de mest prisvenlige rejser. Men med Primotours.dk’s brugervenlige hjemmeside vil du indse, hvor fordelagtigt det er at booke din næste rejse hos dem! Hjemmesiden er visuelt fantastisk og fyldt med nyttige oplysninger, der kan vejlede dig i dit rejsevalg. Med denne omfattende platform har det aldrig været nemmere at planlægge en ferie!

PrimoTours tilbyder all-inclusive rejser
Primotours.dk er den foretrukne charterarrangør, der sætter kunderne i centrum og leverer ekstraordinære rejser til nogle af de mest eftertragtede destinationer, såsom Grækenland og Tyrkiet. Primotours.dk sørger for, at dine ferieplaner passer perfekt til årets trends med deres banebrydende “all inclusive”-rejseform! Med denne type feriepakke er al mad og drikkevarer på alle hoteller inkluderet i én enkelt pris – garanteret ingen skjulte omkostninger!

Med Primotours.dk’s nyeste rejser har du et væld af muligheder at vælge imellem; du finder med garanti den perfekte ferie til dit ønskede ophold!

En rejsearrangør med lang erfaring
Primotours.dk er skabt af erfarne fagfolk med årtiers viden om rejsebranchen og tilbyder enestående service og uovertrufne priser til det danske turistmarked. Med deres løfte om kun at tilbyde de bedste rejser, sikrer de, at alle besøgende kan nyde godt af unikke rejseledere fra Danmark ud over direkte fly og de tjenester, der findes på traditionelle charterrejser – men uden at ofre kvalitet eller omkostninger!

Primotours.dk er et mindre rejsebureau med det største hjerte for deres kunder. Deres danske team brænder for at hjælpe dig med at finde din drømmerejse og yde personlig service. Du fpr derfor en førsteklasses service og intet behov eller ønske går uhørt hen! Endelig så sikrer PrimoTours brugervenlige webshop en strømlinet proces til at booke dine rejser.

Book din afbudsrejse med rabat – det er super nemt!
Book din næste ferie nemt og bekvemt! Du kan enten indtaste de ønskede rejsedatoer eller udforske det store udvalg af destinationer. Derudover finder du eksklusive tilbud og nedsatte priser på rejser på Billund Lufthavns forside – det er nemmere end nogensinde før at score en god handel. Derudover nyder familier godt af børnerabatter og familiepakker, når de booker deres rejser gennem dem! Og hvis du beslutter dig for Billund Lufthavn, kan du desuden nyde godt af gratis parkering som en ekstra bonus.

PrimoTours på Trustpilot
Primotours.dk er flere år i træk blevet kåret som Danmarks bedste rejsebureau på Trustpilot.dk – det ser ud til, at kunderne er enige om, at de tilbyder den bedste service og kvalitetsrejser! Og for at sætte prikken over i’et har Dansk Rejse Journalistforbund også tildelt PrimoTours deres Rejsepris 2017.

Få op til 60% rabat på masser af AFBUDSREJSER
Se alle aktuelle restpladser.
FLASH - Spar op til 4.600 kr på rejser i AUGUST
- Portugal, Tyrkiet, Italien, Spanien m.fl.
FLASH - Spar op til 4.400 kr på rejser i SEPTEMBER
- Tyrkiet, Spanien, Grækenland, Italien m.fl.
Få op til 5.600 kr rabat på ALL INCLUSIVE hoteller
Spar op til 1.200 kr per pers. på rejser til TYRKIET
Få op til 1.500 kr rabat per pers. på rejser til KRETA
Spar op til 1.500 kr per person på rejser til SIVOTA
Spar op til 2.700 kr per pers. på rejser til MALLORCA
Spar op til 800 kr per person på rejser til RHODOS
Spar op til 1.700 kr per pers. på rejser til MEGANISI
Spar op til 1.200 kr per person på rejser til ALANYA
Spar op til 1.000 per pers. på rejser til GRAN CANARIA
Få op til 1.000 kr rabat per pers. til PORTO SANTO
Spar op til 1.500 kr per pers. til EGYPTEN eller MALTA
Få FRI parkering ved booking senest 60 dage før afrejse
Gælder parkering i P-huset i Billund lufthavn.
SØG WEBSHOP