Nice Hair rabatkode
Om NiceHair Open

Nicehair.dk er en smart og moderne webshop, hvor du kan købe alt indenfor hår- og hudpleje, smykker, accessories, parfumer, børnetøj, diverse make-up produkter og meget meget mere.
Webshoppen byder på over 10.000 produkter, og du kan finde de bedste mærkevarer, da Nicehair.dk har mere end 200 forskellige mærker. De har alt fra Adidas til Calvin Klein til Yves Saint Laurent Der er derfor et overvældende stort udvalg, hvilket gør denne webshop helt unik og meget populær. Man behøver ikke lede andre steder, hvis man ønsker at forny alle sine skønhedsprodukter.

Nicehair.dk har eksisteret siden 2009, og de har siden da tilbudt deres kunder de billigste priser indenfor diverse skønhedsprodukter. De kan give en bedre pris på de samme mærker, som du kan finde hos din frisør. De kører ofte tilbud med op til 70% rabat, samt kan de råde dig til, hvilke produkter vil passe til netop dine behov.

Nicehair.dk går meget op i deres kundeservice, hvilket betyder, at de også er meget populære hos brugerne. Brugerne kårede i 2013 Nicehair.dk som deres favorit ved Foreningen for Dansk Internet Handel’s årlige pris. Nicehair.dk har desuden fem stjerner fra Trustpilot, hvor de dagligt får overvældende positive anmeldelser indenfor service og levering. Over 19.999 kunder har skrevet en anmeldelse om Nicehair.dk.

Nicehair.dk tilbyder 1-3 dages levering og en fragt for 29 kr. Men hvis man køber for over 499 kr. er levering dog gratis. Det kan være dyrt at få sendt ting fra nettet, derfor er Nicehair’s rimelige priser desuden en grund til deres gennemgående succes. De tilbyder også 10% rabat, hvis du køber for over 999 kr. Der kan betales med mange forskellige betalingsformer, samt leverer de både gennem Postdanmark og fragtfirmaet GLS. Kunder kan desuden direkte fra hjemmesiden tracke en ordre, så man kan følge sin pakke hele vejen. Dette er dejligt for mange, så man ikke behøver at bekymre sig om, at den er afsendt og på vej. Der er en fortryderet på 14 dage efter modtagelse af produktet, og hjemmesiden giver al den information, som man behøver for at returnere.

Deres webshop er nem at navigere i. Den giver dig al den info, som du behøver for at finde produktet du leder efter samt er alle de praktiske detaljer, som du behøver. De forskellige kategorier er i toppen af forsiden, og der findes et søgefelt, så man let kan finde det produkt, som man søger.

Nicehair.dk lover, at de med deres 40 deltidsarbejdere samt nogle fuldtidsarbejdere vil være klar til at hjælpe med alle dine spørgsmål. Ud fra deres mange positive anmeldelser og popularitet er der noget der tyder på, at de taler sandt.

Spar op til 40% på PARFUMER og DUFTE - Til hende
Parfume, duftlys, deo, gaveæsker m.m.
SØG WEBSHOP